Eerste keer – 30 jaar geleden

4 min read

Deze avonturen waren 30 jaar geleden en dat was een hele andere tijd, de tijd van topless op het strand en topless bij het zwembad liggen en een tijd van flirten en uitdagen.

Het was richting het einde van de brugklas, ik was alleen op mijn kamer en mijn moeder kwam binnen met een topje van mij in haar hand en zei “volgens mij heb je echt mijn genen, het valt mij namelijk op dat je steeds sexier outfits draagt, steeds meer vrienden hebt en regelmatig met verschillende vrienden op je kamer bent” ik keek haar vragend aan, ze moest lachen, ging op mijn bed zitten en wees op mijn topje in haar hand “deze vlekken op je topje herken ik, het zijn lekkere spermavlekken en ik kom ze regelmatiger op je kleding tegen”. Ik kreeg een rood hoofd, ze moest weer lachen en zei “ik herken het omdat het mij nu ook nog gebeurt maar ook omdat ik net zo geil was als jij op jou leeftijd, ik was ook heel jong toen ik me al regelmatig liet vingeren, al snel speelde ik toen ook al lekker met pikken en na het aftrekken of pijpen spoten ze heerlijk in mijn mondje of lekker op mijn tietjes en buik”. Ik keek blozend haar aan, zag dat ze enorme harde tepels had gekregen op haar losse grote D cup in haar blouse en zei ” ja mam klopt, het zijn inderdaad spermavlekken…….want ik laat me inderdaad ook al lekker vingeren en likken……. en dan hou ik er ook van om ze af te trekken……pijp ze ook graag en vaak…….slik ook hun lekkere sperma of laat ze geil op mijn tietjes spuiten”. “Mmmm dat verklaart de sperma op je kleding en het gekreun op je kamer, je bent net als ik dus” kreunde ze “en heb je al ook al veel verschillende pikken gezien en geproeft?” Ik knikte “oke dan we gaan binnenkort naar de huisarts om de pil voor je te regelen zodat je ook kunt gaan genieten van het neuken” zei ze, ze stond op, liep weg en liet mij verbaast achter.

We werden daarna opener tegen elkaar, ze vroeg regelmatig over mijn ervaringen, ik vertelde haar alles, ze vertelde mij alles over haar ervaringen toen ze 12 was en elke keer als ik met een jongen naar mijn kamer ging had ze altijd een geile glimlach en hoorde ik haar soms bij mijn deur.

Op een dag kwam mijn moeder thuis van haar werk, ze liep in een kort rood kort jurkje met diep decolleté, toen ze naast me kwam zitten op de bank zag ik meteen een paar natte vlekken op haar jurkje bij haar tieten, ze keek me aan en zei “ik zei toch dat ik ook nog steeds sperma vlekken op mijn kleding krijg, maar ik heb niet gezegd dat ze van je vader zijn” lachte ze “weet je ik pijp regelmatig een collega van me en die spuit dan heerlijk mijn mond vol of over mijn tieten, 15 minuten geleden spoot hij mijn mond zo vol dat het via mijn kin op mijn tieten en jurkje droop” ze keek me geil aan, draaide zich een kwartslag, showde mij haar grote tieten waar sperma tussen zat en zag dat ik er harde tepeltjes van kreeg “niets tegen je vader zeggen” kreunde ze en stond op en ging zich omkleden.

Twee weken later, nog voor de zomervakantie begon, waren we bij de huisarts geweest en was ik aan de pil. Drie dagen na de huisarts kwam mijn moeder mijn kamer in, had een grootverpakking condooms in haar hand en een dildo van haar “deze condooms zal je moeten gaan gebruiken hoor en we gaan even oefenen met mijn kleine dildo hoe je ze eromheen doet” zei ze opgewonden en ik keek naar die dildo en vroeg “kleine dildo?” Waarop mijn moeder lachte en zei “ja voor mij is 16 cm niet echt veel, je vader enzo heeft veel meer” en alsof het het heel normaal was leerde ze me hoe een condoom om een pik moest en we hadden erg veel lol tijdens het oefenen.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours