Londense nachten

3 min read

Het bedrijf had een luxe hotel voor mij uitgezocht. Zodat ik in Londen de meetings goed kon volgen en onze ideeën naar voren kon brengen. De eerste, lange, dag zat er op en ik nam na een aardig diner een drankje aan de bar. Bij het donkerharige, bruinogige meisje achter de bar bestelde ik een rode wijn. Elena stond op het kaartje dat op haar outfit geprikt zat.

Ik zei dat ik Sven heette. Ze glimlachte met een gulle lach en twinkelende ogen. Ze wees naar het kaartje en ik knikte. Ze vroeg waar ik vandaan kwam. Nederland, antwoordde ik, en jij? Zij kwam uit Litouwen en studeerde toerisme en communicatie en ze liep stage in het exclusieve Londense hotel. We spraken wat over wat ons bezig hield. Ik met de langdradige meetings, zij met het leren omgaan met toeristen en het op de juiste manier verstrekken van nuttige informatie.

Ze moest af en toe een klant aan de bar bedienen. Haar uniform zat redelijk strak en zo kon ik haar ronde billen bewonderen, haar lange ranke lijf. Ze gunde een kleine blik in haar decolleté, geen grote borsten, maar gevormd. Nou ja, meer viel er niet af te lezen. Haar wenkbrauwen waren zwart, een gevormde mond, witte tanden, ze had slavische jukbeenderen, wat haar een aantrekkelijk gezicht gaf. Haar stralende glimlach gunde ze meer dan eens. Ook de twinkeling in haar donkere ogen.

Ons momentje werd bruut verstoord toen een dame naast mij op een kruk ging zitten.
“I need a Dick,” riep ze. Ik keek om. Een half dronken Engelse vrouw van middelbare leeftijd. Erger kun je niet hebben.
Ik had hier geen zin in en stond op, liep naar de andere kant van de bar en vroeg om de rekening. Teleurgesteld gaf Elena mij de rekening, die ik ondertekende. Ga je nu al, vroeg ze.
Ik wees op het kamer nummer en zei wanneer ze zin had, altijd welkom zou zijn. Ze bloosde, pakte de rekening en ik liep naar de lfit.
“are you going to fuck her,” riep de Engelse milf.

Op mijn kamer, nam ik nog een douche, zette de belachelijk grote tv aan en nam nog een frisje uit de koelkast.
Ik wilde net gaan indutten toen er zachtjes op de deur werd geklopt. Ik keek door het kijkgat en zag Elena voor de deur staan. Ik opende de deur en ze glipte snel naar binnen.
“We mogen niet met gasten omgaan, eigenlijk,” fluisterde ze, terwijl ze de kamer in liep. Ze droeg niet meer het hotel uniform, maar een vale spijkerbroek, die haar lange benen een heerlijke billen duidelijk lieten zien. Haar navel t-shirt eindigde net onder haar borsten, haar strakke platte buik was niet verkeerd. Haar harde tepels kon ze niet verbergen.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours